Meivakantie in het Geusseltbad

Recreatief - Vakantieprogramma

In de meivakantie – van zaterdag 20 april t/m zondag 5 mei 2019 – is er in het Geusseltbad weer van alles te beleven voor jong en oud, in en op het water.

Meivakantie in het Geusseltbad

Deze meivakantie heeft het zwembadteam van het Geusseltbad wel een heel goed gevuld animatieprogramma voor jullie in petto! Naast het dagelijkse vrijzwemmen en het familiezwemmen op zondagochtend, zijn er diverse clinics en activiteiten voor jong én oud. Kom meedoen met al onze activiteiten in en om het water!

Let op: het Geusseltbad is gesloten op zondag 21 april (1e Paasdag) en zaterdag 27 april (Koningsdag). Op maandag 22 april zijn wij geopend van 10.00 tot 17.00 uur.ACTIVITEITEN VOOR DE KIDS:

Animatieprogramma in de meivakantie
Wil jij meedoen met een potje volleybal met mega-strandballen of voel jij je dapper genoeg om mee te doen met een AquaShootBattle? Het kan in de meivakantie! Onze zwembadteam heeft op maar liefst vijf dagen leuke acitiviteiten voor jullie in petto. Kom meedoen!

Mega-strandbal volleybal
Op maandag 22 april kun jij meedoen met een écht leuk potje volleybal in het water. We spelen als voorproefje op de zomer namelijk niet met gewone ballen, maar met XXL-strandballen!

Datum: Maandag 22 april van 13.00 tot 15.00 uur
Prijs: Reguliere entreeprijs Geusseltbad (koop nu met 10% korting in e-ticketshop)
Deelname: Alle leeftijden: Kinderen zonder zwemdiploma dienen zwemvleugeltjes te dragen en te allen tijde begeleid te worden door een volwassene

Balanceren
Kun jij jouw evenwicht goed bewaren? Dat zullen we nog wel eens zien! Op woensdag 24 april test ons zwembadteam jullie balans met een cool evenwicht parcours op het water.

Datum: Woensdag 24 april van 13.00 tot 15.00
Prijs: Reguliere entreeprijs Geusseltbad (koop nu met 10% korting in e-ticketshop)
Deelname: Alle leeftijden: Kinderen zonder zwemdiploma dienen zwemvleugeltjes te dragen en te allen tijde begeleid te worden door een volwassene.

AquaShootBattle
Tijdens de AquaShootBattle op maandag 29 april dagen wij jullie uit om zo snel mogelijk onze supergave waterstormbaan te bedwingen. Maar: dat wordt jullie niet makkelijk gemaakt! Alle andere kinderen mogen namelijk proberen om jullie van het parcours te spuiten met waterkanonnen en waterspuiten. En tja, als jij niet op het parcours staat, mag jij dat natuurlijk ook. Let the battle begin!

Datum: Maandag 29 april van 13.00 tot 15.00 uur.
Prijs: Reguliere entreeprijs Geusseltbad (koop nu met 10% korting in e-ticketshop).
Deelname: Alle leeftijden: Kinderen zonder zwemdiploma dienen zwemvleugeltjes te dragen en te allen tijde begeleid te worden door een volwassene.

Slide & Score
Kun jij goed mikken? Laat jouw skills zien tijdens onze Slide & Score activiteit op woensdag 1 mei. Pak een bal, ga zitten op de band en ‘wiiieeehhhh’! Probeer jouw bal in de basket te gooien terwijl je van de glijbaan glijdt óf vanuit het water. Doe jij ook nog stoere trucjes of maak je een te gekke pose. Dan zijn wij natuurlijk extra onder de indruk! 

Extra leuk: bij goed weer kun je meteen een duik nemen in ons buitenbad. Dat wordt op 1 mei namelijk weer geopend!

Datum: Woensdag 1 mei van 13.00 tot 15.00.
Prijs: Reguliere entreeprijs Geusseltbad (koop nu met 10% korting in e-ticketshop).
Deelname: Kinderen in bezit van minimaal zwemdiploma A.

Klimtoren
Klimmen op het water? Ja echt, het kan! Als het jou eenmaal goed lukt om de toren van verschillende kanten te beklimmen, gaan we aan de slag met gave springvormen, zoals de hurksprong, door een hoepel springen én het maken van het allergrootste bommetje! 

Datum: Vrijdag 3 mei van 13.00 tot 15.00 uur.
Prijs: Reguliere entreeprijs Geusseltbad (koop nu met 10% korting in e-ticketshop).
Deelname: Kinderen in bezit van minimaal zwemdiploma A.Mermaid Introductie clinic
Dinsdag 23 april van 13.00 tot 14.00 uur

Altijd al willen weten hoe het is om te zwemmen als een zeemeermin? Kom in de meivakantie kennismaken met zeemeerminzwemmen in het Geusseltbad! Tijdens de leuke introductielessen van 1 uur, ervaar je op een interactieve manier hoe je moet zwemmen met een 'monofin' en doe je leuke spelletjes en oefeningen.
 

Prijs: € 15,00
Tickets: Bestel hier je ticket online.
Deelname: Kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma B.Mermaid Familie clinic
Dinsdag 23 april van 14.00 tot 15.00 uur

Speciaal voor grote én kleine zeemeerminnen geven wij deze meivakantie gezamenlijke mermaid clinics! Of je nu een volwassen Ariël bent of een zeemeermin of -man in de dop: beleef samen hoe het is om snel en sierlijk door het water te bewegen als een echte zeemeermin. Gebruik van een FinFun ‘monofin’ is inbegrepen bij deze 1 uur durende clinic.
 

Prijs: € 30,00 voor ouder en kind.
Tickets: Bestel hier jullie ticket online.
Deelname: Ouders en kinderen (in bezit van minimaal zwemdiploma B).Zeemeermin Diploma clinic
Dinsdag 30 april van 13.00 tot 15.00 uur

Om deel te kunnen nemen aan de wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen, moet je in het bezit zijn van jouw officiële FinFun zeemeermin zwemdiploma. Haal jouw diploma in de meivakantie tijdens deze 2 uur durende clinic! Tijdens de diploma clinic, leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een mooie ‘monofin’. Ook als je niet mee wilt gaan doen aan de wekelijkse zwemlessen, is dit een enorm leuke clinic.
 

Prijs: € 61,50 incl. huur zeemeerminstaart en ONDA FinFun zeemeermin diploma
€ 41,00 voor kinderen die een eigen staart hebben.
Tickets: Bestel hier je ticket online.
Deelname: Kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma B.Familiezwemmen
Zondag 28 april & 5 mei van 09.00 tot 11.00 uur

Op zondagochtend kunnen gezinnen op het gemak familiezwemmen in het recreatiebad, met extra animatie voor de kleintjes, zoals vrolijke liedjes, spelmaterialen en een opblaasglijbaan. 
 

Prijs: Reguliere entreeprijs Geusseltbad (koop nu met 10% korting in e-ticketshop).
Deelname: Kinderen vanaf 3 jaar en hun (groot)ouders.ACTIVITEITEN VOOR VOLWASSENEN:

AquaTriathlon
Vrijdag 26 april van 19.00 tot 20.30 uur

Wil jij deze meivakantie een leuke, sportieve uitdaging aangaan in het water? Test op vrijdag 26 april je eigen vaardigheid, conditie & kracht tijdens de AquaTriathlon! Deze intensieve work-out van 60 minuten bestaat uit Banenzwemmen, AquaFietsen en AquaJoggen. Zwemmen, fietsen en lopen ín het water dus!

De gehele AquaTriathlon wordt gehouden onder begeleiding van een professionele trainer van het Geusseltbad. Enige conditie en doorzettingsvermogen zijn wel vereist.

Prijs: € 5,00
Tickets: Bestel hier je ticket online.
Deelname: 16 jaar of ouder en in het bezit zijn van zwemdiploma A of hoger.
Extra info: Denk aan waterschoenen!