Kinderfeestjes in het Geusseltbad

Recreatief - Kinderfeestjes

Jarig? Vier je kinderfeestje in het Geusseltbad! Wij hebben een aantal spetterende poolparties voor je samengesteld. Wordt het een Little Mermaids Party of een actieve poolparty waarbij je samen met je vriendjes en vriendinnetjes het spannende Splash & Race parcours in het water trotseert? Of ga je liever vrijzwemmen? Dat kan ook. Kies hieronder jouw favoriete poolparty!

Free & Fun Poolparty

De Free & Fun Poolparty staat helemaal in teken van vrijzwemmen. En vrijzwemmen kan in het Geusseltbad op heel veel manieren. Er is altijd wel iets te beleven.

lees meer >

Splash & Play Party

Speciaal voor jouw Splash & Play Party bouwen we het Experience Center op in het Geusseltbad. Een opblaasbaar speelparcours voor (jonge) kinderen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes klimmen, klauteren, glijden en onder water. Dat is pas echt fun!

lees meer >

Exciting Race & Splash Party

Rennen, springen, klimmen, balanceren tijdens de Exciting Race & Splash Poolparty. Durf jij de twee meter hoge klimmuur te bedwingen? Tijdens de spannende race op en over het water wordt gebruik gemaakt van opblaasbare materialen die samen een hindernisparcours vormen. 

lees meer >

Little Mermaids Party

Tijdens jouw zeemeerminnenfeestje leer je samen met je vriendjes en vriendinnen hoe het is om als een zeemeermin, met staart, vloeiend door het water te bewegen. Ook krijg je verschillende zeemeermin kunstjes geleerd. Reken maar dat je je na deze party als een echte ‘mermaid’ in het water voelt.

lees meer >

Scuba Dive Party

Wil jij een spannende onderwaterwereld ontdekken op de bodem van het zwembad? Het kan nu, tijdens onze nieuwe poolparty!

lees meer >

Poolparty horeca arrangementen

Sluit de poolparty feestelijk af met een heerlijke smulbox in de bar van het Geusseltbad of met een gezellig eetfestijn aan de smultafel in het Grand Café. Klik hier voor de verschillende arrangementen. 

lees meer >