Kinderfeestjes in het Geusseltbad

Recreatief - Kinderfeestjes

Vier jouw verjaardag in het Geusseltbad!

Jarig? Vier je kinderfeestje in het Geusseltbad! Wordt het een Little Mermaids Party of een actieve poolparty waarbij je samen met je vriendjes en vriendinnetjes een spannend parcours op of onderwater trotseert? Of ga je liever vrijzwemmen? Dat kan ook! Wij hebben een aantal spetterende party varianten voor je samengesteld. Je kunt je poolparty zelfs helemaal afmaken met een feestelijk eetfestijn aan de smultafel in Grand Café Geusseltbad of een heerlijke smulbox in de bar van het zwembad.

Fun & Free Poolparty

De Fun & Free Poolparty staat helemaal in teken van vrijzwemmen. En vrijzwemmen kan in het Geusseltbad op heel veel manieren. Er is altijd wel iets te beleven.

lees meer >

Splash & Battle Poolparty

Rennen, springen, klimmen, balanceren tijdens de Splash & Battle Poolparty. Durf jij de twee meter hoge klimmuur te bedwingen? Tijdens de spannende race op en over het water wordt gebruik gemaakt van opblaasbare materialen die samen een hindernisparcours vormen. 

lees meer >

Little Mermaids Party

Tijdens jouw zeemeerminnenfeestje leer je samen met je vriendjes en vriendinnen hoe het is om als een zeemeermin, met staart, vloeiend door het water te bewegen. Ook krijg je verschillende zeemeermin kunstjes geleerd. Reken maar dat je je na deze party als een echte ‘mermaid’ in het water voelt.

lees meer >

Poolparty horeca arrangementen

Sluit de poolparty feestelijk af met een heerlijke smulbox in de bar van het Geusseltbad of met een gezellig eetfestijn aan de smultafel in het Grand Café. Klik hier voor de verschillende arrangementen. 

lees meer >

Reserveer een poolparty

Reserveer nu een spetterend kinderfeestje bij het Geusseltbad.

lees meer >