Mermaid Club

Recreatie
Kinderen

Beleef elke week onderwateravonturen als een échte zeemeermin!

Voel jij je als een vis in het water en zwem jij veel liever rond met een mooie zeemeerminnenstaart? Kom dan meedoen met de wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen in het Geusseltbad! Verbeter je techniek en beleef elke week een onderwateravontuur met jouw mede-mermaids.

Tijdens de 45 minuten durende trainingen kun je je zeemeermin zwembewegingen steeds verder verbeteren, je onderwater-techniek verfijnen en leer je veilig gebruik te maken van de FinFun Mermaid Tail. Bovenal zijn de wekelijkse trainingen vooral gewoon heel erg leuk. Elke week kruip je in de huid van een echte mermaid: wie wil dat nou niet!

Rooster

Vrijdag 18.00 - 18.45 uur combibad
  • Leskaart (4 wk) - 1 x per wk zeemeerminzwemles* € 37,80
    Pasje € 5,00

    *Lessen zijn incl. gebruik van een officiële FinFun Mermaid tail (wij kunnen géén korting verstrekken indien je in het bezit bent van een eigen staart).

  • Om deel te kunnen nemen aan de FinFun zeemeermin zwemtrainingen, moet je in het bezit zijn van je zeemeermin zwemdiploma. Dit kun je halen tijdens een 2 uur durende Zeemeermin diploma clinic die op meerdere momenten in het jaar worden gegeven in het Geusseltbad. Schrijf je in op de wachtlijst voor de Zeemeermin diploma clinic. Vervolgens kunnen de 4-weken leskaarten via de ticketshop verlengd worden.

  • FinFun zeemeerminzwemmen is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van hun B diploma. 

Heb je vragen over de Mermaid Club?

Neem dan contact met ons op!

Meer spetterende activiteiten voor jou: