MamaFit ★★★☆☆

Groepslessen
Volwassenen, Moeders

Voel je weer fit na de zwangerschap!

Tijden en tickets

Hey mama! Kom jij samen met andere kersverse mama’s sporten in het water? MamaFit is hét sportprogramma in het water om je lichaam na de zwangerschap weer sterk en fit te maken. Tijdens de lessen ga je onder begeleiding van onze instructeur aan de slag met oefeningen in borstdiep water. Elke week wordt er afgewisseld tussen verschillende soorten lessen zoals AquaRunning, AquaCycling, AquaRobics, FloatFit en AquaBootcamp. De oefeningen tijdens de lessen helpen jouw conditie te verbeteren en jouw buik- en bekkenbodemspieren te versterken. Na de les voel je je weer opgeladen en energiek!

Elke zwangerschap is anders. Daarom adviseren we om deelname eerst te overleggen met je behandelend arts voordat je gaat sporten na de zwangerschap. Volg de lessen zo lang je wilt en nodig is. Samen met de instructeur kun je bepalen wanneer je klaar bent om door te stromen naar de reguliere lessen.

 • Losse les MamaFit € 7,30
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket bestellen. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan!

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • Heb jij een ticket gekocht, maar kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemactiviteit? Je kunt jouw ticket helaas niet annuleren. Wel kun je via jouw persoonlijke inlog in de ticketshop eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
  • Badkleding
  • Bidon met water
  • Handdoek
Bestel tickets online
Combined Shape
Maart

Meer spetterende activiteiten voor jou: