Leerlingvolgsysteem

In het Leerlingvolgsysteem vind je alle relevante informatie rondom de zwemlessen.

Wat kun je met het Leerlingvolgsysteem?

Staat jouw kind op de wachtlijst of is hij/zij al bezig met zwemlessen in het Geusseltbad? Dan kun je gebruikmaken van het Leerlingvolgsysteem. Op deze pagina lees je wat je allemaal met deze omgeving kunt. 

Ik wil starten met zwemlessen

  • In de omgeving van het Leerlingvolgsysteem kun je jouw kind aanmelden voor een wachtlijst. Je ziet per wachtlijst het aantal inschrijvingen. Heb je geen voorkeur voor een specifieke dag? Kies dan voor de algemene wachtlijst. 

  • Sta je aangemeld op een wachtlijst en willen jullie in de tussentijd al samen oefenen in het water? Voor alle kinderen op de wachtlijst bieden wij gratis watervrijlessen aan. Bestel eenvoudig tickets hiervoor via het Leerlingvolgsysteem.

Ik zit al op zwemles

  • Wanneer je gestart bent met zwemlessen, wordt het Leerlingvolgsysteem bijgehouden door onze instructeurs om de voortgang te volgen. Elk lesonderdeel wordt beoordeeld met een rode, oranje óf groene smiley. Dit zorgt voor een duidelijk beeld van het niveau en laat zien waar goed op wordt gescoord en waaraan er eventueel nog gewerkt moet worden.

  • Ook vind je in deze omgeving informatie over de lesgroep en de instructeur en zie je hoeveel zwemlessen er al gevolgd zijn. 

  • Kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemles? Dan kun je je via het Leerlingvolgsysteem eenvoudig afmelden.