Zorgzwemmen COVID-Fit

Gezondheid
Volwassenen, Senioren

Een wekelijks beweegprogramma in het water voor mensen die herstellend zijn na het coronavirus.

Het is inmiddels wel bekend dat het coronavirus veel schade kan aanrichten aan het lichaam. Dit kan effect hebben op het ademhalingssysteem, maar ook op andere vitale organen zoals het hart, lever en nieren. Voor iedereen zijn deze effecten en het herstelproces anders. Tijdens deze lessen werk je op je eigen niveau aan je eigen doel. Om verantwoord deel te nemen, adviseren we om dit te overleggen met je arts of fysiotherapeut. 
Klik hier om je aan te melden voor COVID-Fit

Rooster

Donderdag 08.00 - 08.45 uur Combibad (30ºC)

* De lessen vinden plaats in het combibad. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit bad zich het beste leent voor dit programma, vanwege de temperatuur en diepte van het bad.

 • In een groep voer je, onder leiding van een deskundige ervaren instructeur, 15 minuten verschillende oefeningen uit in borstdiep-water. De intensiteit en tempo van de oefeningen kun je zelf verhogen of verlagen. De les begint en eindigt met 15 minuten ontspannen vrijzwemmen. Tijdens de lessen worden de nodige rustmomenten ingelast. Op deze momenten is er tijd om contact te leggen met lotgenoten en ervaringen te delen. Het contact met lotgenoten is een belangrijk onderdeel van het COVID-Fit-zwemmen.

 • Losse tickets

   
  Losse les  € 5,85
  Losse les ticket 65+ € 5,20

  Zorgbadenkaarten

   
  10-zorgbadenkaart (6 maanden geldig) € 49,45
  25-zorgbadenkaart (14 maanden geldig) € 109,35
  50-zorgbadenkaart (26 maanden geldig) € 190,00
  + Eenmalige kosten pasje € 5,00
 • Via de onderstaande link kun je je aanmelden voor een groep op een vaste dag en tijd naar voorkeur. Is jouw aanmelding bevestigd? Dan kun je bij de informatiebalie een los ticket of een zorgbadenkaart kopen om wekelijks toegang te krijgen tot de zwembadactiviteit.

  Klik hier om je aan te melden voor COVID-Fit

  • Badkleding
  • Bidon met water
  • Handdoek / badjas
 • Het verlengen (opwaarderen) van een badenkaart kan via onze informatiebalie of via je account in de ticketshop:

  1. Login op je account. Het is hierbij belangrijk dat je het account gebruikt waar jouw badenkaart aan gekoppeld is
  2. Nadat je ingelogd bent, krijg je automatisch al jouw gekoppelde abonnementen te zien
  3. Klik achter de juiste badenkaart op ‘Verlengen’. Indien je meerdere abonnementen onder elkaar hebt staan dien je wel goed op te letten dat je het juiste abonnement gaat verlengen. Let hiervoor op de einddatum.
  4. Controleer je bestelling en klik op ‘Bevestigen’
  5. Controleer je gegevens en klik op ‘Doorgaan’
  6. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van jouw NAW-gegevens ter controle. Klik vervolgens op ‘Bestelling controleren’.
  7. In de laatste stap kun je klikken op ‘Bestelling plaatsen’. Hierna kun je via iDEAL de verlenging voor het abonnement betalen. Nadat de betaling succesvol is afgerond staan de nieuwe baden gelijk op de kaart erbij en is de geldigheid ook verlengd.

Heb je vragen over zorgzwemmen?

Neem contact met ons op

Meer spetterende activiteiten voor jou: