Geusseltbad - Groepslessen - AquaTabata

AquaTabata ★★★★★

Groepslessen
Volwassenen

Ga voor een intensieve work-out in het water met een groepsles AquaTabata!
 

Tijden en tickets

Tabata is een intervaltraining in het water met een hoge intensiteit. Je krijgt 20 seconden lang intensieve en afwisselende oefeningen van een ervaren instructeur, waarna je telkens 10 seconden rust neemt. Deze reeks herhaal je 8 keer binnen 4 minuten. Elke ronde bestaat dus uit maximale inspanning, gevolgd door een korte rustperiode. Met Tabata ga je over je grenzen heen! Tijdens de les van 45 minuten worden er maximaal 8 Tabata’s gegeven. 

De oefeningen variëren van het trainen van je core stability tot aan boksbewegingen in het water. Door de korte rustperiode na elke ronde, heeft jouw lichaam niet genoeg tijd om volledig te herstellen. Hierdoor blijft de intensiteit van de work-out hoog en zul je je aan het eind van de les voldaan en buiten adem voelen! Laat jij je uitdagen door een Tabata work-out?

 • Losse les AquaTabata€ 7,55
  Losse les AquaTabata 65+€ 6,70
 • In onze ticketshop kun je eenvoudig jouw ticket bestellen. Of klik in het rooster op een dag en tijd naar keuze om direct naar de ticketshop te gaan!

  Lukt het niet om online een ticket te bestellen? Dan kun je ook een ticket kopen aan onze informatiebalie. Om zeker te zijn dat je aan een activiteit kunt deelnemen, raden we je aan om een ticket vooraf online te bestellen.

 • Heb jij een ticket gekocht, maar kun je onverhoopt niet deelnemen aan de zwemactiviteit? Je kunt jouw ticket helaas niet annuleren. Wel kun je via jouw persoonlijke inlog in de ticketshop eenvoudig zelf je ticket verplaatsen naar een andere datum of tijd. Je kunt de tickets alleen verplaatsen naar dezelfde soort activiteit. Tickets kunnen tot 15 minuten voor aanvang van de activiteit worden verplaatst. 

  1. Log in met jouw account op de ticketshop
  2. Kies: 'Mijn profiel'
  3. Kies: 'Reeds gekochte e-tickets en abonnementen'
  4. Kies: 'Mijn groepslessen' 
  5. Je ziet een overzicht met al jouw aangekochte tickets. Klik achter het juiste ticket op de button ‘Verplaatsen’ en kies een nieuwe datum en tijd
  • Badkleding
  • Bidon met water
  • Handdoek
Bestel tickets online
Combined Shape
maandag 3 juni

Meer spetterende activiteiten voor jou: