Privacystatement & cookies

Als u gebruik maakt van deze website van Maastricht Sport is het mogelijk dat er persoonsgegevens over u worden verwerkt. Dit gebeurt alleen als u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze gegevens aan ons verstrekt. Als onderdeel van Gemeente Maastricht verwijzen we u voor de uitgebreide Privacy Policy naar de website van Gemeente Maastricht.

Persoonsgegevens en doel van de verwerking

Maakt u gebruik van onze diensten, dan worden de gegevens die u ons verstrekt alleen gebruikt voor het behandelen van uw aanvraag tenzij u toestemming geeft voor het versturen van nieuws, acties en evenementen. Gegevens worden niet verstrekt aan derden.

Inschrijven event
Bij online inschrijving voor een event worden enkel gegevens gevraagd die wij nodig hebben om uw deelname aan het event te kunnen garanderen. Gegevens worden na het event

Inschrijven Aquafit4you, meerbadenkaarten, leszwemmen
Bij inschrijving van een van deze activiteiten verwerken we de informatie om jouw deelname te kunnen garanderen. Deze informatie wordt niet aan derden verstrekt.

Nieuwsbrief
Meld u zich aan voor de Maastricht Sport nieuwsbrief, dan slaan wij uw naam en e-mailadres op. Dit e-mailadres gebruiken wij enkel voor het versturen van de Maastricht Sport nieuwsbrief. Wilt U geen nieuwsbrief ontvangen?

Beveiliging

Maastricht Sport neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, en andere ongewenste handelingen met persoonsgegevens tegen te gaan.

Deze maatregelen zijn, conform de geldende gemeentelijke beveiligingsnormen zoals vastgelegd in de Baseline Informatiebeveiliging Nederlandse Gemeenten, opgenomen in ons informatiebeveiligingsbeleid.

SSL certificaat
Wij versturen uw gegevens van de website via een beveiligde SSL internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

Delen met derden

Maastricht Sport verstrekt uw gegevens, die via deze site worden verwerkt, alleen aan derden als dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting of voor de uitvoering van een met u afgesloten overeenkomst.

Uw rechten

U hebt het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren en zich te verzetten tegen de verwerking ervan. U heeft dezelfde rechten voor de persoonsgegevens van uw kinderen tot 16 jaar waarover u het wettelijke gezag heeft. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien. Meer informatie over uw rechten als burger.

Cookies

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, maakt de website van Maastricht Sport gebruik van cookies. Cookies zijn kleine, eenvoudige tekstbestanden die wij op uw computer, tablet of mobiele telefoon plaatsen als u onze website bezoekt. In deze cookies wordt informatie over uw websitebezoek bijgehouden. Cookies worden gebruikt voor functionaliteiten op de website en voor meer gebruiksgemak voor u als klant.

We maken onderscheid in functionele en niet-functionele cookies. Functionele cookies plaatsen we altijd. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten werken. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je ingelogd kunt blijven op de website wanneer je dat wenst. Naast functionele cookies plaatsen we ook standaard analytische cookies. Dit is een voorbeeld van een niet-functionele cookie. Hij is namelijk niet nodig voor het goed laten functioneren van de website. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. Pas wanneer je akkoord gaat met het plaatsen van cookies, plaatsen we ook een aantal andere niet-functionele cookies.

Functionele cookies
Onze website maakt gebruik van functionele cookies. Deze zijn noodzakelijk om de website goed te laten functioneren. De cookies worden dan ook standaard geplaatst en worden niet verwijderd wanneer je de cookies niet accepteert. Functionele cookies zorgen ervoor dat je ingelogd kunt blijven tijdens je bezoek aan de website. Ook zorgen ze ervoor dat producten in je winkelmandje bewaard blijven wanneer je iets wilt kopen in onze webshop.

Niet-functionele cookies
Daarnaast plaatsen we Analytische cookies, deze stellen ons in staat om het websitebezoek te meten. De statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze website wordt gebruikt, naar welke informatie bezoekers op zoek zijn en welke pagina's het meest worden bezocht. Hierdoor weten we welke website onderdelen populair zijn en op welke plekken we onze website kunnen verbeteren. We analyseren en verbeteren de website continu om de ervaring voor bezoekers zo prettig mogelijk te maken. De statistieken die we verzamelen kunnen we niet herleiden naar personen. Deze gegevens worden dus altijd anoniem gebruikt. We maken gebruik van Google Analytics om inzichten te verkrijgen uit de data. De analytische cookies plaatsen we altijd bij een bezoek aan onze website.

U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.

Vraag of klacht

Als u vragen heeft over dit Privacy Statement, neem dan contact op via post@maastricht.nl.

Telefonisch zijn wij bereikbaar op het volgende nummer: 14 043. U kunt dan vragen naar de Functionaris Gegevensbescherming. Hier vindt u meer informatie.

Natuurlijk helpen wij u graag verder als er onduidelijkheden zijn of als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacytoezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.