21-12-2021 | Zwemlessen gaan door tijdens lockdown

Sinds zondag 19 december geldt er een lockdown. Alle binnensportlocaties zoals zwembaden zijn dicht, behalve voor zwemles. Zwemlessen voor A, B of C-diploma voor kinderen t/m 17 jaar zijn tot 17.00 uur toegestaan. Ouders mogen kinderen helpen met omkleden en dienen de accommodatie daarna direct te verlaten. Hierbij is het nog steeds verplicht om een coronatoegangsbewijs te laten zien en een mondkapje te dragen. 5 minuten voor het einde van de les kunnen ouders weer naar binnen om de kinderen op te halen.

Rooster reguliere ABC zwemlessen

Alle zwemlessen in week 51 en 2 vinden plaats volgens het ‘tijdelijk aangepast rooster voor zwemlessen’. In de kerstvakantie van 24 december 2021 t/m 9 januari 2022 zijn er géén reguliere zwemlessen. Vanaf 10 januari beginnen de reguliere zwemlessen weer volgens het aangepast rooster. Of de zwemlessen vanaf 15 januari 2022 weer starten volgens het gebruikelijke rooster is helaas nog niet bekend. Hierover houden we iedereen per mail op de hoogte.   

Extra zwemlessen
Tijdens de lockdown bieden we extra A, B en C zwemlessen aan. Deze dien je vooraf te reserveren via de e-ticketshop. Het reserveren kan tot 2 uur voor aanvang van de zwemles. Met een 4-wekenkaart betaal je 1 rit per zwemles. De kaarten kunnen (enkel met pinbetaling) worden opgewaardeerd bij de informatiebalie. Bij de all-in pakketten zijn deze lessen inbegrepen. Alle deelnemers dienen zich voor aanvang van de extra zwemles te melden bij de informatiebalie. De poortjes gaan 20 minuten voor aanvang van de lessen open. 
> Klik hier voor het reserveren van extra zwemlessen A-diploma
> Klik hier voor het reserveren van extra zwemlessen B of C-diploma

Diplomazwemmen
Het geplande diplomazwemmen op 22 december gaat gewoon door. Daarnaast kunnen kinderen nu opgaan voor het diploma tijdens de lessen. In dit geval ontvang je vooraf een diplomabriefje.

Belangrijke maatregelen

  • Vanwege het nieuwe protocol is douchen tijdelijk niet meer toegestaan.
  • Iedereen vanaf 18 jaar toont een coronatoegangsbewijs en ID-bewijs.
  • Iedereen vanaf 13 jaar draagt een mondkapje.
  • Iedereen vanaf 18 jaar houdt 1,5 meter afstand tot anderen.
  • Ouders dienen het pand weer te verlaten, binnen wachten is niet toegestaan.

Bekijk alle huisregels op www.geusseltbad.nl/huisregels


Heb je nog vragen?
Stuur gerust een mail naar zwemlessen@maastricht.nl.« naar het nieuwsoverzicht