29-05-2018 | ZwemAPK vakantiecheck

Is jouw kind klaar voor de zomervakantie? Doe mee aan onze ZwemAPK!

Het is bijna zomervakantie! Dat betekent hopelijk dat jullie wekenlang gaan genieten van volop waterplezier. Wil je weten of jouw kind klaar is voor een veilige zwemzomer?

Doe dan mee met onze ZwemAPK op woensdag 27 juni, van 14.00 tot 15.30 uur in het wedstrijdbad.


Wat?

De deelnemende kids worden uitgedaagd om een leuk parcours te bedwingen, waarin verschillende zwemslagen gebruikt moeten worden. Zo bootsen we situaties na die je op vakantie tegen zou kunnen komen, zoals van de glijbaan gaan, duiken en oriënteren. Onze zwemonderwijzers bekijken hoe de kinderen het parcours afleggen aan de hand van een ZwemAPK paspoort met checklist. Na afronding ontvangen de kinderen dit paspoortje en zijn ze na eventuele tips klaar voor de vakantie!

Voor wie?

De ZwemAPK is geschikt voor alle kinderen met minimaal zwemdiploma A. De kinderen zullen gecheckt worden op hun eigen niveau.

Waarom?

Ook met het zwemdiploma op zak, blijft het belangrijk om de zwemvaardigheid en zwemveiligheid van kinderen in de gaten te houden. Oefenen, oefenen, oefenen dus! Tijdens de ZwemAPK adviseren onze zwemonderwijzers wat kinderen eventueel beter of anders kunnen doen voor nog meer onbezorgd zwemplezier. Merken ze dat een kind op een bepaald onderdeel niet zwemveilig genoeg is, dan is er de mogelijkheid om een extra zwemles te volgen. 

Inschrijven?

Voor deelname aan de activiteit geldt het reguliere tarief voor recreatief zwemmen. Schrijf jouw kind(eren) snel in via info@maastrichtsport.nl.Vol = vol!« naar het nieuwsoverzicht