04-10-2021 | Recordopbrengst Hondenplons gedoneerd aan Adelante Zorggroep

Foto: Links: Pedro Maas (Geusseltbad) en rechts: Stefan Knoops (Adelante Zorggroep Valkenburg)

Tijdens de Hondenplons 2021, die plaatsvond op 12 september, is er een recordbedrag van 1575,70 euro verzameld. Alle bezoekers, zowel honden als baasjes betaalden bij binnenkomst 1 euro entreegeld voor een middag vol spetterplezier. Het volledige bedrag komt ten goede aan de doneeractie van Adelante Zorggroep voor het herstel van de waterschade aan de locatie in Valkenburg aan de Geul. Afgelopen week werd de cheque symbolisch overhandigd aan Stefan Knoops, Gymdocent in het onderwijs en Bewegingsagoog in de kind en jeugd revalidatie van Adelante Zorggroep.

Enorme waterschade
De overstromingen in Zuid-Limburg hebben de kinderrevalidatie en de school voor speciaal onderwijs van Adelante Zorg in Valkenburg aan de Geul hard getroffen. Diverse gebouwen werden overspoeld met enorme schade als gevolg. Zo is ook het therapeutisch zwembad en de sporthal verwoest door het vieze modderwater. Momenteel wordt er met man en macht gewerkt aan het drogen, reinigen en opnieuw opbouwen van alle locaties, zodat ze hopelijk in medio zomer van 2022 weer klaar zijn voor gebruik. In de tussentijd worden de kinderen op andere locaties opgevangen.

Dankbaar
Stefan van Adelante Zorggroep laat weten bijzonder blij te zijn met deze gift. "Er is veel schade die niet vergoed wordt door verzekeringen of de overheid. Het gedoneerde bedrag zal gebruikt worden voor de aankoop van nieuwe sport- en onderwijsmaterialen." Dit mooie bedrag is mogelijk gemaakt door alle aanwezige bezoekers, sponsoren en standhouders. Waarvoor grote dank! 
Een steentje bijdragen is nog steeds mogelijk. Klik hier om te doneren.

Winnaars tombola-uitreiking
Nog niet alle prijzen zijn afgehaald. Heb jij de combinatie van het lotnummer en de kleur? Dan kun jij je prijs deze week nog afhalen op vertoon van het lot bij de informatiebalie in het Geusseltbad.

Roze loten: 296 – 305 – 383 – 159 – 53 – 52 – 204 – 209 -160 – 419
Beige loten: 868 – 682 – 1000 – 226 – 199 – 408 – 395


 « naar het nieuwsoverzicht