03-05-2018 | Nieuwe borstcrawl clinics

2017-banenzwemmen-header

Ben je een fanatiek banenzwemmer, train je voor een triatlon of wil je gewoon je zwemtechniek verbeteren? Schrijf je dan nu in voor onze borstcrawl clinics op 30 juni & 1 juli, met oud Olympiërs Bas van Velthoven en Sebastiaan Verschuren via 'Personal Swimming'

Wegens het grote succes van de uitverkochte borstcrawl clinics in april, bieden wij de techniek- en videoanalyse clinics van Personal Swimming opnieuw aan: zowel voor nieuwe deelnemers als voor deelnemers die nog een keer mee willen trainen. Schrijf je snel in om jouw plek te bemachtigen! Je kunt deelnemen op een van de twee dagen, of kiezen voor een combinatie van de twee clinics: 

Borstcrawl techniek

Op zaterdag ga je aan de slag met verschillende techniek- oefeningen, om zo jouw ligging, ademhaling en armslag
te verbeteren. Oud Olympiers Bas van Velthoven en Sebastiaan Verschuren gebruiken hun kennis en ervaring als professioneel zwemmer om je uit te leggen wat de beste zwemtechniek is. 

Videoanalyse

Tijdens de clinics op zondag worden onderwaterbeelden gemaakt van jouw zwemslag, die je samen met de Personal Swimming trainer analyseert op een groot scherm. Daarna kun je aan de slag met de feedback en de focuspunten. Je krijgt je videobeelden toegezonden. 

>> ook voor buitenwater!

Met het oog op de naderende editie van Ironman Maastricht Limburg, is er tijdens de clinics volop aandacht voor zwemmen in buitenwater. De pro’s delen tips op het gebied van navigeren, zwemmen met stroming
en golfslag.Details

  • Duur: 1,5 uur
  • Kosten enkele clinic: €29,95 per deelnemer
    Combinatie beide clinics: €55 per deelnemer 
    (incl. toegang tot het zwembad)
  • Max. 16 deelnemers per clinic
  • Geschikt voor beginnende en gevorderde borstcrawl zwemmers en als vervolg op eerdere clinics


Data en tijden

Zaterdag 30 juni 2018
13.00 - 14.30 Borstcrawl techniek clinic
14.30 - 16.00 Borstcrawl techniek clinic
16.00 - 17.30 Borstcrawl techniek clinic
Zondag 1 juli 2018
12.30 - 14.00 Videoanalyse clinic
14.00 - 15.30 Videoanalyse clinicInschrijven

Schrijf je nu in voor een (combinatie) van de clinics via onze online ticketshop
 Personal Swimming traint en coacht al meer dan 6 jaar zwemmers en triatleten van ieder niveau. Het team van 10 coaches bestaat uit Olympiërs en voormalig zwemmers van internationaal niveau. Zij begeleiden wekelijks zo’n 400 zwemmers in verschillende soorten trainingen, zoals de Borstcrawlcursus, conditiegroep trainingen, de kilometercursus en privélessen.

Meer weten over Personal Swimming? www.personalswimming.nl « naar het nieuwsoverzicht