21-09-2020 | Hondenplons 2020

Waterpret met de hoofdletter ‘W’ tijdens
de Hondenplons 2020

PLONSSS! Teckels, labradors, poedels, boxers en heel veel meer. Een grote diversiteit aan hondenrassen verzamelden zich afgelopen zondag samen met hun baasjes bij het buitenbad van het Geusseltbad. Na twee heerlijk zomerse weken, waarop we nog volop gebruik konden maken van het buitenbad, werd het zomerseizoen traditioneel afgesloten met de befaamde Hondenplons. Ook deze dag liet het zonnetje zich van haar beste kant zien.

Een middag vol waterpret

De kleine viervoeters trapten af en maakten als eerste een plons in het water. Gevolgd door de rest van de honden. Terwijl de vrolijke viervoeters genoten van alle waterpret, werden ze vastgelegd op beeld en konden de baasjes diverse stands bezoeken. Het terrein was zo ingericht dat de baasjes zich goed konden houden aan de 1,5 meter afstand. De middag werd afgesloten met een feestelijke tombola-prijsuitreiking. Voor elk toegangsticket kregen de bezoekers een tombola-lot waarmee ze kans maakten op 19 te gekke prijzen; van cadeaubonnen voor sportwinkels en badhanddoeken tot heerlijke chocoladerepen en eetbonnen. Wij willen alle vrijgevige sponsoren hartelijk bedanken voor het samenstellen van de leuke prijzenpakketten. 

Donatie opbrengst
Dit jaar was er maximum aantal bezoekers vastgesteld i.v.m. de corona-maatregelen. 500 baasjes en honden reserveerden vooraf online hun plekje, die per persoon en per hond € 1,- toegang betaalden. De volledige opbrengsten worden gedoneerd aan Radar Vrije Tijd. Dit goede doel organiseert allerlei (club)activiteiten voor mensen met een beperking. Activiteiten in de breedste zin van het woord: van uitstapjes, dagtochten, disco's en concertbezoeken, tot sport- en spelactiviteiten. Uiteraard waren zij ook even aanwezig om de sfeer te proeven. 

Aanwezige stands
Bij binnenkomst kregen alle honden een doggybag met een leuke verrassing van Dogside Amby. Ook de stand van Dogside Amby vol lekkernijen was moeilijk te weerstaan voor sommige honden. Buiten het nemen van een verfrissende plons kwamen diverse viervoeters in actie op het uitdagende parcours van Bordercollies from Maykes Dream. Ook voor de baasjes was er van alles te beleven. Lekker rondsnuffelen bij de stand van LikeWoof tussen de gepersonaliseerde kleding en accessoires of bij Doodle Trimservice Juliëtte Maastricht met opmaat maakbare pakjes en tuigjes. Ook konden zij voor vragen en advies rondom gedrag en gezondheid van de hond terecht bij de Dierenambulance Limburg Zuid - Maastricht. De vrolijke middag werd vastgelegd door Milou Allround Fotografie en een onderwaterfotograaf. De foto's worden nog gedeeld, houd hiervoor onze Facebookpagina in de gaten.


AANWEZIGE STANDS:
Dogside Amby - Doodle Trimservice Juliëtte - Bordercollies from maykesdream
Dierenambulance Limburg Zuid - Milou allround fotografie - LikeWoof 

 Winnende lotnummers tombola
Gisteren tijdens de tombola-prijsuitreiking zijn nog niet alle prijzen afgehaald. Heb jij de combinatie van het lotnummer en de kleur dan kun jij je prijs afhalen op vertoon van het lot bij de informatiebalie in het Geusseltbad. 

Blauw lot: 923 - 676 - 605 - 779 - 401 - 716 - 917 - 799 - 965 - 383 - 322
 

PRIJZENPAKKETTEN DOOR:
Dogside Amby - Warung Ledeng - Doodle Trimservice Juliëtte 
Rovi Sport Meerssen - Cycling Evers - Bakkerij de Lekkerbek 
Rousseau - Hierder Hepke - Lunchroom Wiebe - LikeWoof « naar het nieuwsoverzicht