04-08-2020 | Geusseltbad Rookvrij

Begin maart 2020 vond de aftrap plaats voor het initiatief ‘Rookvrije Sportparken Maastricht’ en tekende het Geusseltbad en andere partijen op sportpark Geusselt-Noord voor een rookvrij sportpark. Hiermee omarmt het Geusseltbad de beweging ‘Op weg naar een Rookvrije Generatie’ die toewerkt naar een samenleving waarin opgroeiende kinderen worden beschermd tegen tabaksrook en de verleiding om te gaan roken. Bij elke ingang van het sportpark worden bezoekers zowel met de auto, fiets als te voet, eraan herinnerd dat zij een rookvrij sportpark naderen. Er mag alleen gerookt worden op de aangegeven rookzones.

Buitenbad en ligweide rookvrij
Ook het buitenbad en de ligweide zijn vanaf dit seizoen rookvrij. Bezoekers die toch willen roken mogen dit uitsluitend doen op de aangegeven rookzone die uit het zicht ligt. We hebben tot nu toe al veel positieve reacties mogen ontvangen van bezoekers. Vooral ouders met kinderen geven aan dat ze het heel prettig vinden om in een rookvrije omgeving volop te genieten van veel waterplezier. 

Kijk voor meer informatie over dit initiatief op www.maastrichtsport.nl/maastricht-sport/nieuws/rookvrije-generatie« naar het nieuwsoverzicht