15-10-2020 | Aangescherpte landelijke maatregelen

Aangescherpte landelijke maatregelen

Tijdens de persconferentie van 13 oktober heeft de overheid aangescherpte maatregelen bekend gemaakt. De nieuwe maatregelen gelden vanaf woensdag 14 oktober 22.00 uur en gedurende twee weken beoordeelt het kabinet wat er daarna nodig is. Gelukkig mogen de zwembaden openblijven en kan het grootste gedeelte van de zwemactiviteiten gewoon doorgaan. Wat betekenen de maatregelen voor de activiteiten?

Maatregelen voor iedereen

  • We verzoeken iedereen om een mondkapje tot aan de kleedruimte te dragen en wanneer u de kleedruimte weer verlaat.
  • Gebruik van de kleedkamers blijft mogelijk[RMGC1] . Het gebruik van de douches blijft echter niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan om in de accommodatie te verblijven zonder dat u deelneemt aan een activiteit. Het is dus niet toegestaan om tijdens een van de activiteiten op deelnemers te wachten binnen de accommodatie. Er worden bij de ingang en uitgang tenten opgezet waar u droog kunt wachten. Let op: de 1,5 meter regel en de maximale gezelschapsgrootte zijn ook hier van toepassing.  
  • Wedstrijden en competities mogen niet doorgaan.


AquaFit groepslessen
Onze sportieve groepslessen gaan gewoon door. Iedereen moet zowel voor, tijdens als na de zwemactiviteit 1,5 meter afstand bewaren tot andere personen. Reserveer je kaartje vooraf online in de e-ticketshop.

Banenzwemmen
Het banenzwemmen (regulier, 50+, dames en warmwater) gaat gewoon door. Iedereen moet zowel voor, tijdens als na de zwemactiviteit 1,5 meter afstand bewaren tot andere personen. Hierbij geldt een maximum van 30 personen per bad. Reserveer je kaartje vooraf online in de e-ticketshop.

Recreatief
Het recreatiebad is dagelijks geopend voor recreatief zwemmen volgens de reguliere openingstijden (www.geusseltbad.nl/openingstijden). Er geldt een maximum van 30 bezoekers per ruimte. Voorkom teleurstellingen en reserveer op tijd je kaartje online.

  • Herfstvakantie: de StormbaanRuns en animatieprogramma’s in de herfstvakantie zijn geannuleerd. Wanneer u hier een ticket voor heeft ontvangt u van ons een e-mail. De Zeemeermin diploma clinics gaan wel door.
  • Kinderfeestjes en Lady Mermaid party’s gaan in de maand oktober niet door, wanneer u hiervoor gereserveerd heeft ontvangt u van ons een e-mail.


Zwemlessen
Alle zwemplezierlessen, zeemeerminzwemmen en ouder-kind zwemmen gaan door volgens het programma.

Verenigingen
Met de verenigingen is reeds contact opgenomen. Bij aanvullende vragen kan altijd contact opgenomen worden.

Zorggroepen
De zorggroepen kunnen gewoon gebruik blijven maken op de bekende tijden.
 Vragen?
Heeft u toch nog vragen met betrekking tot de maatregelen? Stuur een mail naar info@maastrichtsport.nl. Wij helpen u graag!« naar het nieuwsoverzicht