Veelgestelde vragen

Algemeen - faq

Antwoorden op veelgestelde vragen 

 Er zijn 10 invalideparkeerplaatsen voor de entree van het bad, het gebouw is volledig rolstoeltoegankelijk, er zijn speciale parkeerplaatsen voor scootmobielen bij de kleedruimten, er zijn MIVA toiletten, kleedhokken met plafondlift, omkleedtafels en douchestoelen. Het zorgbad heeft een tillift, verstelbare bodem en een watertemperatuur van 33 graden. Daarnaast wordt de privacy gewaarborgd door screens die het zorgbad volledig afsluiten van de rest van de baden.

Ja, u betaalt € 0,50 borg voor de kluisjes die u na gebruik weer retour ontvangt.

  • 2 groepskleedkamers aangepast voor gebruikers zorgbad
  • 4 groepskleedkamers
  • 52 Wisselcabines
  • 6 Familie wisselcabines
  • 650 Lockers
  • 4  MIVA kleedruimtes

Ja, de diverse voorzieningen zijn te huur voor externe partijen. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij de Maastricht Sport Front Office in het Geusseltbad. telnr. 043-3504500 of info@maastrichtsport.nl

Mensen met een chloorallergie kunnen aan de hand van onderstaande informatie bepalen of ze gebruik willen maken van de faciliteiten van het Geusseltbad. De maximale concentratie aan chloor gevormd door zoutelektrolyse bedraagt rond de 0.5%. Dus 30 keren lager dan chloorbleekloog. Het zwembadwater moet vooral veilig zijn maar tevens comfortabel. Dit houdt in dat het water geen irriterende stoffen mag bevatten die bij waterbewegingen in de lucht terecht komen. Bij zoutelektrolyse is de concentratie irriterende chloorlucht  30 x lager en beduidend minder dan bij de conventionele chloorbleekloog dosering. Anderzijds is er beduidend minder natriumhydroxide toegevoegd aan het zwembadwater en is de hoeveelheid zuur eveneens veel lager dan bij de conventionele chloorbleekloog dosering. Dit resulteert in een verminderde kans op trichlooramine (chloorlucht).

In het gebouw hangen meerdere camera's. De camera's zijn afgesteld op publieke ruimtes waarbij de bescherming van de privacy van onze bezoekers voorop staat. De beelden worden volgens de daartoe geldende wetgeving  beschikbaar gesteld aan justitie, mochten zich ernstige feiten voordoen. De camera's zijn aangebracht in het belang van de veiligheid van onze gasten en ter ondersteuning van de werkzaamheden van het personeel van Maastricht Sport.

Kan Maastricht Sport camerabeelden beschikbaar stellen / tonen van een incident dat in het Geusseltbad heeft plaatsgevonden?

Op grond van de geldende wetgeving is het Maastricht Sport niet toegestaan om deze beelden aan klanten te verstrekken/ te tonen. Wij wijzen u er op dat de beelden vanwege de bestaande wetgeving slechts een beperkte tijd worden bewaard. U heeft evenwel de mogelijkheid om via de politie deze beelden te laten opvragen. Indien u zelf beelden wilt zeker stellen, dient u een schriftelijk verzoek hiertoe in te dienen bij Maastricht Sport onder vermelding van datum, tijdstip, exacte locatie en een gedetailleerde beschrijving van het voorval dat naar uw mening geregistreerd is geworden. Uiteraard dient u ook uw naam, adresgegevens, e-mail en telefoonnummer door te geven.

Ja, in het Geusseltbad kunt u gebruik maken van free-wifi. Niet alleen in de ontvangsthal, maar ook op de tribune en in de zwembaden!