Routebeschrijving

Algemeen - Routebeschrijving

Routebeschrijving Geusseltbad

Openbaar vervoer:
Het Geusseltbad is bereikbaar met lijn 6. Voor actuele reisinformatie, raadpleeg: www.9292ov.nl

Auto's, motoren en touringcars: Vanuit de diverse richtingen volgt u de ANWB borden richting de Geusselt. Bij de met verkeerslichten beveiligde kruising Terblijterweg/Oostermaasweg, rijdt u de Discusworp in. Bij de eerste gelegenheid slaat u rechtsaf. Dit is de weg naar de centrale, openbare parkeerplaats. Deze is volledig verlicht en biedt ruimte aan 400 auto’s. Bewegwijzering wijst u de weg naar de entree van het Geusseltbad. Indien u uw navigatie gebruikt, kunt u het beste navigeren naar 'Athletenbaan'. 

Minder validen: Mindervaliden volgen de boven beschreven routebeschrijving tot aan de Discusworp. Mits in het bezit van een geldige mindervaliden parkeerkaart, kunt u zich melden bij de slagboom. Bij akkoord kunt u doorrijden tot aan de 10 mindervalide parkeerplaatsen voor de entree van Geusseltbad.

Fietsers/brommers: Voor fietsers/brommers zijn 2 grote openbare (brom)fietsstallingen ingericht bij de entree van het Geusseltbad en aan de achterzijde van het gebouw, naast de jeu de boulesbanen.

Leveranciers: Leveranciers volgen de boven beschreven routebeschrijving. U mag het inrijverbod van de Discusworp voor het Geusseltbad negeren en doorrijden tot aan de entree van het Geusseltbad. Hier kunt u zich melden bij de receptie.

Let op! Het inrijden van de Olympiaweg vanaf de Heukelstraat in Amby en vanaf de kruising stadionweg/Olympiaweg is alleen toegestaan voor fietsers/brommers en bestemmingsverkeer. Bezoekers van het Geusseltbad vormen geen bestemmingsverkeer en dienen dus de boven beschreven routebeschrijving voor auto’s te volgen.