Huisregels

Algemeen - Huisregels

Huisregels voor uw veiligheid en zwemplezier!

Voor het Geusseltbad zijn een aantal huisregels opgesteld die er toe bijdragen om een bezoek aan het bad tot een fijne belevenis te maken voor iedereen. U kunt de huisregels downloaden rechts op deze pagina en kennis nemen van de informatie.

Zwemveiligheid

De veiligheid van onze kleinste bezoekers vinden we in het Geusseltbad zeer belangrijk. Wij hanteren dan ook een aantal regels rondom het gebruik van zwemvlindertjes en drijfmiddelen.

Fotograferen in het Geusseltbad: daar voeren wij strikt beleid op!

Foto en filmopnames mogen niet gemaakt worden in en rond het zwembad. Dit in verband met de privacy van onze klanten en lesgevers. Tijdens het diplomazwemmen wordt hier een uitzondering op gemaakt, echter vragen wij u uitsluitend uw zoon en/of dochter vast te leggen. In alle andere uitzonderlijke gevallen beslist de directie van Maastricht Sport. Een formulier om toestemming te vragen om te fotograferen en te filmen kunt u verkrijgen bij de informatiebalie van Maastricht Sport. Wie zich niet aan de regels houdt kan worden verwijderd uit het zwembad en zelfs een toegangsverbod krijgen.

Alcoholgebruik niet toegestaan

Het meenemen of gebruik van alcohol is niet toegestaan in zowel onze baden als op de ligweide. 

Wij verzoeken u vriendelijk om deze regels na te leven.