e-tickets en leerlingvolg systeem

2017-algemene info-etickets-header

Bestel nu uw E-tickets

Koop nu eenvoudig en snel een E-ticket via de website en voorkom wachttijden bij de kassa. Met een E-ticket kunt u direct door naar het zwembad! Via onze webshop koopt u entreebewijzen voor vrij zwemmen vanachter uw computer. Bestellen, printen, scannen... en genieten!. Klik op de paarse button e-tickets rechts op deze pagina en bezoek de webshop.

Zie algemene voorwaarden E-tickets Geusseltbad voor verkoop en het gebruik van e-tickets van het Geusseltbad in de download rechts op deze pagina.

Leerlingvolgsysteem

In het leerlingvolgsysteem worden de resultaten van de leerlingen gedurende de ABC-zwemlessen op een grafische wijze weergegeven en wordt het inzichtelijk gemaakt waar de leerling goed op scoort en waar er nog aan gewerkt moet worden. Toegang tot het leerlingvolgsysteem is te verkrijgen via de Front office in het Geusseltbad. Indien u uw e-mail gegevens, telefoonnummer en de naam van het kind doorgeeft bij de Front Office ontvangt u een eigen gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunt u zelf, uw kind of verzorgers inloggen op het leerlingvolgsysteem, via de website (homepage) van het Geusseltbad. 7 dagen per week 24 uur per dag blijft u online op de hoogte van de lesresultaten.


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Website: www.geusseltbad.nl
Website exploitant: www.maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier