Acties

2017-mondriaan-header

Activiteiten en acties in het Geusseltbad!

Geboortekaartjes actie

Gezinsuitbreiding? Van harte gefeliciteerd! Indien u het geboortekaartje van uw kind opstuurd naar het Geusseltbad ontvangt u een voucher voor éénmaal gratis deelname aan het babyzwemmen, onderdeel van het programma ouder & kind zwemmen. De voucher is geldig tot een jaar na uitgifte en kan niet worden ingewisseld tegen contanten. Tot ziens in het Geusseltbad met uw kleine spruit.

"Zwemmen met je biebpas"

Leden van de bibliotheek Centre Céramique, kunnen op vertoon van hun lidmaatschapskaart gebruik maken van de volgende acties:

- 5% korting op de aanschaf van een 25- of 50 badenkaart recreatief zwemmen. De meerbadenkaart staat op naam maar kan door meerdere personen (van bijv. een gezin) gebruikt worden voor vrijzwemmen of banenzwemmen.

- 10% korting op alle Aquafitclub maandkaarten. De Aquafitclubkaart is strikt persoonlijk en inzetbaar op diverse aquafit-activititeiten.

Zwemmen met personeelskorting korting

Zwemmen met korting kan vaak via acties van het bedrijf waar je werkzaam bent of via een personeelsvereniging. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. De volgende bedrijven hebben al een samenwerking met het Geusseltbad:

  • Universiteit Maastricht
  • ODS
  • UWC
  • gemeente Maastricht

Meer informatie over tarieven en programma's.