20-09-2020 | Hondenplons 2020 Save the date

De zomerafsluiter: GEUSSELTBAD HONDENPLONS 2020

Jawel, ook dit seizoen sluiten we traditioneel af met de befaamde Hondenplons. Na deze vreemde periode hebben onze trouwe viervoeters die lekkere verfrissende plons wel verdiend. Op zondag 20 september zijn alle honden én hun baasjes welkom om voor de laatste keer gebruik te maken van ons buitenbad.

Naast een middag vol waterpret, zijn er ook diverse stands, worden er leuke foto's gemaakt en kunnen er mooie prijzen gewonnen worden in de tombola.

De entree bedraagt slechts € 1,- per hond en € 1,- per baasje, inclusief een tombolalot per toegangsticket! De ingang is gelegen aan de zijkant van het Geusseltbad, naast Grand Café Geusseltbad. De opbrengsten worden ook dit jaar weer gedoneerd aan een goed doel.


Programma:
12.00 - 13.00 uur: Plons voor kleinere honden
13.00 - 16.00 uur: Plons voor alle maten honden
15.00 - 15.30 uur: Tombola-prijsuitreiking

Aanwezige standhouders:


Tickets:
I.v.m. de corona-maatregelen is er een maximum aantal bezoekers ingesteld en is het verplicht om vooraf online te reserveren. Let op: vol=vol!
Klik hier om te reserveren


Let op: de Hondenplons is drukbezocht en alleen geschikt voor sociale honden. Niet geschikt voor loopse honden of honden met gedragsproblemen.« naar het agenda overzicht