Gefaseerde heropening sinds maandag 18 mei

Sinds maandag 18 mei zijn wij onze zwemactiviteiten gefaseerd aan het hervatten, met inachtneming van de richtlijnen van het RIVM en het protocol 'Verantwoord Zwemmen' van de Zwembadbranche. Klik hieronder voor meer informatie, huisregels, antwoorden op veelgestelde vragen, het weekrooster en onze e-ticketshop!

Lees meer >

Aangepaste huisregels gedurende corona-pandemie

Om gedurende de corona-pandemie deel te nemen aan de zwemactiviteiten in het Geusseltbad, gelden er naast de algemene huisregels ook corona-huisregels en aanvullende huisregels per zwemactiviteit. Bekijk ze aandachtig vóór jouw zwembadbezoek!

Lees meer >

Veelgestelde vragen over zwemmen tijdens corona

Verantwoord en veilig zwemmen staat bij ons voorop, zeker in corona-tijd. Heb je vragen over de zwemveiligheid, de geldigheid van badenkaarten of over de maatregelen die wij genomen hebben? Bekijk onze antwoorden op veelgestelde vragen hier!

Lees meer >
Deel zwemlessen van start!

Deel zwemlessen van start!

Net zoals wijzelf, hebben heel veel kinderen uitgekeken naar de zwemplezierles in het Geusseltbad. Goed nieuws: we gaan een deel van onze zwemlessen weer opstarten vanaf 3 juni! Wij nemen telefonisch contact op met de ouders/verzorgers van de zwemgroepen die weer kunnen starten.

Lees meer >