Vier de zomer in het Geusseltbad!

Tijdens de zomervakantie, van 17 juli t/m 27 augustus 2017, verrassen we bezoekers in het Geusseltbad met een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud, in en rondom het water. Kom zwemmen, zonnen, spelen, sporten en genieten! 

Zomeranimatie: Elke dag actie!

De hele zomervakantie kun je elke week (van dinsdag t/m zondag, tussen 13.00-16.00 uur) in het Geusseltbad terecht voor een afwisselend (animatie)programma. Er valt echt elke dag iets leuks te beleven!

Buitenbad

In de zomer wordt de ligweide van het buitenbad (bij goed weer) omgetoverd tot sfeervolle lounge tuin en een gezellig terras. Houd geusseltbad.nl goed in de gaten voor de openingstijden van het buitenbad.

Happy hour zwemmen

Je dag afsluiten met een verkwikkende duik? Kom ‘Happy Hour’ zwemmen in de zomervakantie! Van maandag t/m vrijdag kun je tussen 16.00 en 18.00 uur vrijzwemmen voor maar €3,50 p.p.

Turbozwemmen in de zomervakantie: Je A-diploma in 10 dagen!

Snel en op een leuke manier je zwemdiploma halen? In de zomervakantie kun je een echte turboheld worden door in twee weken je A- (of B-)diploma te behalen. Kijk voor meer informatie over onze (turbo)zwemlessen op abczwemmenmaastricht.nl.