Meivakantie in het Geusseltbad

2018 Meivakantie Geusseltbad

In de schoolvakanties is er altijd iets te beleven in het Geusseltbad!

Laat je verrassen door onze wateractiviteiten en clinics in de meivakantie.


ACTIVITEITEN VOOR KIDS: 

Oranjedisco

Vrijdag 20 april, 18.00-21.00 uur

Op vrijdag 20 april zal het Geusseltbad een koninklijke touch krijgen voor de spetterende Oranjedisco! Tijdens deze swingende avond met lichtshow en leuke activiteiten, kun je zwemmen op de beats van onze DJ. Extra leuk: Draag jij een mooie kroon of tiara? Dan krijg jij een lekkere oranje slushpuppy! Koop hier je kaartje (regulier tarief).


Mermaid introductie clinics

Maandag 23 april, 13.00-14.00 uur & 14.30-15.30 uur

Altijd al willen weten hoe het is om als een zeemeermin door het water te bewegen? Kom dan kennismaken met zeemeermin zwemmen in het Geusseltbad! Tijdens deze leuke introductielessen, ervaar je op een interactieve manier hoe het is om als een echte ‘mermaid’ te zwemmen. Schrijf je hier in.


Mermaid diploma clinics

Dinsdag 24 april & donderdag 26 april, 13.00-15.00 uur 

Tijdens de FinFun zeemeermin zwemclinics, leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een mooie ‘monofin’. Na afloop van de 2 uur durende clinic, ontvang je je zeemeermin diploma, waarmee je kunt doorstromen naar de wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen. Schrijf je hier in.


Grote Kidsfun

Woensdag 25 april, 14.00-16.00 uur

Op woensdagmiddag 25 april is er weer Grote KidsFun! Dat betekent dat onze stormbaan opstaat, er diverse waterspellen zijn en je je absoluut niet hoeft te vervelen in het Geusseltbad. Kom jij ook? Koop hier je kaartje (regulier tarief).


Animatieprogramma Meivakantie

Maandag 30 april, woensdag 2 mei & vrijdag 4 mei, 14.00-16.00 uur

Ook in de Meivakantie staat ons zwembadteam weer voor jullie klaar met leuke activiteiten! Doe mee aan een partijtje AquaSoccer of AquaHockey, test jouw evenwicht op de Balancebeam of daag jezelf uit op de klimtoren. Koop hier je kaartje (regulier tarief).


CLINICS VOOR VOLWASSENEN:

Borstcrawl clinics: Borstcrawltechniek & Videoanalyse

Zaterdag 28 april, 13.00-17.45 uur | Zondag 29 april, 13.00-16.00 uur  VOL 

Ben je een fanatiek banenzwemmer, train je voor een triatlon of wil je jouw zwemtechniek verbeteren? Schrijf je dan nu in voor onze borstcrawl clinics op 28 & 29 april, onder begeleiding van oud Olympiërs Bas van Velthoven en Sebastian Verschuren via Personal Swimming. Schrijf je hier in voor één of beide clinics!