Herfstvakantie in het Geusseltbad!

2017okt herfstvakantie blad

Ook in het najaar is er van alles te beleven in het Geusseltbad. Naast de EasySwim ABC-zwemlessen en ons uitgebreide AquaFit4You lesaanbod, zijn er met name in de herfstvakantie veel leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu voor een sportieve uitdaging gaat, wil leren zwemmen als een zeemeermin of lekker komt spelen: er is voor iedereen iets te doen!

Deze activiteiten zijn onderdeel van de Maastricht Sport Herfst Experience.

Familiezwemmen: 15 & 22 oktober

Op zondag 15 en 22 oktober kunnen gezinnen tussen 09:00 - 11:00 uur op het gemak vrijzwemmen in het Recreatiebad, met extra animatie voor de kleintjes; zoals vrolijke liedjes, spelmaterialen en een opblaasglijbaan.

lees meer >

Animatieprogramma: 16, 18 & 20 oktober

Kom op maandag 16, woensdag 18 en vrijdag 20 oktober meedoen met de afwisselende waterspellen en -activiteiten in de diverse baden van het Geusseltbad! Op deze dagen is er weer een leuk animatieprogramma voor jullie samengesteld, met heel veel waterplezier!

lees meer >

Aquatriathlon: 19 oktober

Ben jij ouder dan 16 jaar en wil je een uitdaging aangaan in het water? Test deze herfstvakantie je eigen vaardigheid, conditie & kracht tijdens de Aquatriathlon! De intensieve work-out (60 minuten) bestaat uit banen zwemmen, aquaspinning en aquajogging. Schrijf je snel in voor de ochtend- of avondsessie!

lees meer >

AquaSoccer & Funday: 19 oktober

Op de donderdag van de herfstvakantie kun je je helemaal uitleven in het Geusseltbad! Gedurende de dag is er een spectaculair Aquasoccer toernooi en kunnen kinderen deelnemen aan actieve schoonspring- en Floatfit4kids clinics en staat onze waterstormbaan op voor extra waterpret!

De AquaFunday en het AquaSoccertoernooi zijn onderdeel van de Maastricht Sport Herfst Experience.

lees meer >