Zeemeermin zwemmen

Diep in de zee, diep in de zee… Altijd al willen weten hoe het is om als een zeemeermin, met staart, vloeiend door het water te bewegen? Kom dan zeemeermin zwemmen in het Geusseltbad! Tijdens de FinFun zeemeermin zwemtrainingen, leer je snel en sierlijk door het water te bewegen met een mooie ‘monofin’.

Eerst je zeemeermin zwemdiploma, dan aan de slag!
Om deel te kunnen nemen aan de FinFun zeemeermin zwemtrainingen, moet je in het bezit zijn van je zeemeermin zwemdiploma. Dit kun je halen tijdens een van de 2 uur durende clinics die op meerdere momenten in het jaar worden gegeven in het Geusseltbad. De kosten voor de clinic zijn € 60,- (incl. huur staart + ONDA FinFun zeemeermin diploma). Kinderen die reeds in het bezit zijn van een eigen staart, betalen € 40,-.  

Op dit moment zijn de clinics van zaterdag 10 juni en zaterdag 17 juni a.s. van 12:00 - 14:00 uur volgeboekt! Blijf onze website volgen voor toekomstige nieuwe data.

Je zeemeermin technieken verbeteren & FinFun plezier beleven
Na het behalen van je zeemeermin zwemdiploma kun je doorstromen naar de FinFun zeemeermin zwemtrainingen die wekelijks plaatsvinden. Tijdens deze trainingen kun je je zwemtechniek steeds verder verbeteren, je onder-water-techniek verfijnen en leer je veilig gebruik te maken van de FinFun Mermaid Tail. Bovendien zijn de trainingen vooral gewoon heel erg leuk!

De wekelijkse FinFun zeemeermin zwemtrainingen vinden plaats iedere zaterdag van 13.00 tot 13.45 uur. Het is mogelijk een 3 maanden kaart (12 lessen) aan te schaffen voor € 94,50. Ook te betalen in 3 termijnen van € 31,50. Lessen zijn incl. gebruik van meermin staart (géén korting indien je in het bezit bent van eigen staart).

Aanmelden
Aanmelden voor de clinics en voor de trainingen kan door contact op te nemen met de informatiebalie van het Geusseltbad.

Let op!
FinFun zeemeermin zwemmen is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 7 jaar die in het bezit zijn van hun B diploma. Kinderen die reeds in het bezit zijn van een zeemeermin zwemdiploma kunnen uiteraard direct starten met de reguliere zeemeermin zwemtrainingen op zaterdag.

Het Geusseltbad is regionale licentiehouder van de ONDA FinFun zeemeermin zwemlessen en biedt als enige in de regio deze in Nederland unieke FinFun zeemeermin zwemlessen aan.