Ouder en kind leszwemmen

2017-ouderkindleszwemmen-header

Voor ouders, grootouders en (klein)kinderen (in de leeftijd van 8 weken – 4 jaar) hebben wij in het Geusseltbad ouder-en kindles zwemmen. Het zwemprogramma bestaat uit:

Het complete lesprogramma ouder- en kind leszwemmen is een goede voorbereiding op het ABC-leszwemmen. Onder leiding van een gekwalificeerde instructeur gaan wij samen met jullie spetteren, zingen, spelen, leren en dansen in aangenaam warm water van 33 graden. Kinderen raken vertrouwd met water door rustig onder water te gaan en te leren drijven. Het watervrij maken van een kind heeft een positieve invloed op de ontwikkeling en bevordert de coördinatie en motoriek. De vrolijke liedjes, spelletjes, opdrachtjes en het samen zijn met andere kinderen en (groot)ouders maken het zwemmen tot een wekelijks feestje. 

Deelname partner, kinderen of vriendinnen

Misschien vind je het leuk om soms met je partner of andere mensen uit je naaste omgeving deze lessen te beleven. Daar werken wij graag aan mee. Uiteraard dienen begeleiders of kinderen dan wel een  (regulier) entreekaartje te kopen. De laatste les van de maand mag gratis gekeken worden (door max. twee familieleden) vanaf de bank langs het bad. 


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Website: www.geusseltbad.nl
Website exploitant: www.maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier