Ouder en kind leszwemmen

2017-ouderkindleszwemmen-header2017-ouderkindleszwemmen-header2

Ouders, grootouders en (klein)kinderen (in de leeftijd van 8 weken tot 4 jaar) kunnen in het Geusseltbad deelnemen aan de gezellige ouder-kind zwemlessen. Het zwemprogramma bestaat uit:

Het complete lesprogramma ouder- en kind leszwemmen is een goede voorbereiding op het ABC-leszwemmen. Met het Walvis-zwemdiploma op zak kunnen kids rechtstreeks doorstromen in de reguliere EasySwim ABC lessen

Ouder-kind zwemlessen

Onder leiding van een gekwalificeerde instructeur ga jullie samen met de kleintjes spetteren, zingen, spelen en zwemmen in aangenaam warm water van 33 graden. Kinderen raken vertrouwd met water door rustig onder water te gaan en te leren drijven. Het watervrij maken van een kind heeft een positieve invloed op de ontwikkeling en bevordert de coördinatie en motoriek. De vrolijke liedjes, spelletjes, opdrachtjes en het samen zijn met andere kinderen en (groot)ouders maken het zwemmen tot een wekelijks feestje. 

Deelname partner, kinderen of vriendinnen

Misschien vind je het leuk om soms met je partner of andere mensen uit je naaste omgeving deze lessen te beleven. Daar werken wij graag aan mee. Uiteraard dienen begeleiders of kinderen dan wel een  (regulier) entreekaartje te kopen. De laatste les van de maand mag gratis gekeken worden (door max. twee familieleden) vanaf de bank langs het bad.

Proef- en diplomazwemmen

De data voor proef- en diplomazwemmen in 2018 volgen binnenkort.


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Website: www.geusseltbad.nl
Website exploitant: www.maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier