ABC leszwemmen

basisschool kind waterpretbuitenbad spuit met 2 kinderen

Maastricht Sport biedt in het Geusseltbad een uitgebreid aanbod voor het volgen van zwemlessen. Bij alle zwemlessen staat voorop dat de les actief, leerzaam, maar vooral plezierig is. Om deze onderdelen uitgebreid aan bod te laten komen, hanteren we het zwemlesplan, ontwikkeld voor kinderen vanaf 4 jaar. In de zwemles is er veel aandacht voor spelend en ontdekkend leren. Dit leidt tot bewegingservaring, veel zelfvertrouwen en zwemtechnieken waarmee een kind veilig kan zwemmen in het water.

Bij het leren zwemmen sluiten wij zoveel mogelijk aan bij de leef- en denkwereld van het kind. We werken met speelse en uitdagende werkvormen. Het belangrijkste doel van de zwemles is om uw kind de techniek en vaardigheden bij te brengen, die voldoen aan de eindtermen van de ABC-diploma’s.

            Het reguliere  ABC leszwemmen

            A – Diploma               vanaf 4 jaar    5 niveaugroepen

            B – Diploma               n.v.t.                1 niveaugroep

            C – Diploma               n.v.t.                1 niveaugroep

Voor de ABC-diploma’s kunt u kiezen voor deelname:

            -           2 x per week leszwemmen (lesduur: 45 minuten)

            -           1x per week leszwemmen  (lesduur: 45 minuten)

In het Geusseltbad bieden we diverse zwemlesproducten aan die variëren in tijdsduur, tarief en groepssamenstelling:

A-diploma voor een vast tarief

U wilt als ouder zekerheid rondom de kosten van het A-diploma en een duidelijke tijdlijn waarbinnen uw kind kan afzwemmen. Dan is het all-in pakket met diploma garantie voor u wellicht een geschikt aanbod. Voor veel ouders is het prettig om vooraf precies te weten waar ze aan toe zijn financieel en de termijn waarbinnen een diploma behaald kan worden. Hier hebben we in het Geusseltbad een diploma garantieplan voor ontwikkeld. Voordeel is dat u een vaste prijs betaalt voor het behalen van het A-diploma, ongeacht het aantal benodigde zwemlessen. Vrijwel alle kinderen kunnen na de cursusperiode afzwemmen voor het A-diploma. Slechts enkele kinderen hebben nog wat langer les nodig en kunnen tijdens onze reguliere zwemles de aanvullende lessen kosteloos blijven volgen. Meer informatie over dit product verkrijgen of inschrijven kan via de front-office van Maastricht Sport.

Leerlingvolgsysteem

Het Geusseltbad werkt met een leerlingvolgsysteem Met dit unieke systeem worden de prestaties en vorderingen bijgehouden van de leszwemmers. Dit zorgt voor een duidelijk beeld van het niveau voor zowel de lesgever als de ouders en/of verzorgers. In het leerlingvolgsysteem worden de resultaten op een grafische wijze weergegeven en wordt inzichtelijk gemaakt waar onze leszwemmers goed op scoren en waaraan er eventueel nog gewerkt moet worden. Meer informatie over het leerlingvolgsysteem ontvangt u bij inschrijving.


 

Telefoon: 043-3504500
E-mail: info@maastrichtsport.nl

Website: www.geusseltbad.nl
Website exploitant: www.maastrichtsport.nl

Meer informatie? Klik hier