Floatfit®

2017-floatfit-header

Floatfit ® work-outs in het Geusseltbad!

Deze intensieve, volledige body work-out voer je uit op een drijvende aquabase® en laat je permanent evenwicht zoeken (heel goed voor je ‘core-stability’). In combinatie met de oefeningen versterkt Floatfit® alle spieren in je lijf. We garanderen je dat je na de les van een half uur, moe maar voldaan van de aquabase® komt, met als resultaat: een gespierd lijf en een conditie waar je trots op kunt zijn! Je voelt je lekker en vol nieuwe energie.

De losse lessen kosten € 6,80, voor 65+ € 6,00. De FloatFit is één van de activiteiten is die je kunt doen binnen het Aquafit4you programma. De FloatFit lessen vinden plaats in het combibad. meld je op tijd aan, want er is plaats voor maximaal 10 deelnemers per les.

Kijk voor het actuele lesrooster, door te klikken op de link "meld" hierboven of via de homepagina van onze website onder de button "bestel hier u E-tickets en wacht niet in de rij".

Tips:

  • Zorg voor goed sluitende zwemkleding, denk aan een badpak/zwembroek in combinatie met tanktop en ¾ strakke sportbroek;
  • Je moet kunnen zwemmen of zeker zijn in het water om mee te kunnen doen (waterdiepte vanaf 1.40 m)
  • Je moet blessure vrij zijn en over een redelijke mate van fitheid/conditie beschikken;
    Tip: Zorg dat je voldoende drinkt na de les.

Have Floatfit® FUN!

Online tickets of abonnementen aanschaffen? Inschrijven voor een Floatfit groepsles? Kijk hier!