Routebeschrijving

Routebeschrijving Geusseltbad

Openbaar vervoer:
Het Geusseltbad is bereikbaar met lijn 4: Pottenberg – Centrum – station – Wittevrouwenveld – De Geusselt – Berg en Terblijt – Valkenburg. Lijn 4 rijdt:op maandag tot en met vrijdag: een halfuurdienst tussen 6.00 en 19.00 uur en een uurdienst tussen 19.00 en 24.00 uur. Op zaterdag: een halfuurdienst tussen 7.30 en 19.00 uur en een uurdienst tussen 19.00 en 24.00 uur. Op zondag: een uurdienst tussen 8.00 en 24.00 uur, met uitbreiding tot een halfuurdienst de hele middag. Tijdens vakanties is de dienstregeling ongewijzigd.

Auto's, motoren en touringcars: Vanuit de diverse richtingen volgt u de ANWB borden richting de Geusselt. Bij de met verkeerslichten beveiligde kruising Terblijterweg/Oostermaasweg, rijdt u de Discusworp in. Bij de eerste gelegenheid slaat u rechtsaf. Dit is de weg naar de centrale, openbare parkeerplaats. Deze is volledig verlicht en biedt ruimte aan 400 auto’s. Bewegwijzering wijst u de weg naar de entree van het Geusseltbad. Indien u uw navigatie gebruikt, kunt u het beste navigeren naar 'Athletenbaan'. 

Minder validen: Mindervaliden volgen de boven beschreven routebeschrijving tot aan de Discusworp. Mits in het bezit van een geldige mindervaliden parkeerkaart mag u het inrijverbod van de Discusworp voor het Geusseltbad negeren. U kunt doorrijden tot aan de 10 mindervalide parkeerplaatsen voor de entree van Geusseltbad.

Fietsers/brommers: Voor fietsers/brommers zijn 2 grote openbare (brom)fietsstallingen ingericht bij de entree van het Geusseltbad en aan de achterzijde van het gebouw, naast de jeu de boulesbanen.

Leveranciers: Leveranciers volgen de boven beschreven routebeschrijving. U mag het inrijverbod van de Discusworp voor het Geusseltbad negeren en doorrijden tot aan de entree van het Geusseltbad. Hier kunt u zich melden bij de receptie.

Let op! Het inrijden van de Olympiaweg vanaf de Heukelstraat in Amby en vanaf de kruising stadionweg/Olympiaweg is alleen toegestaan voor fietsers/brommers en bestemmingsverkeer. Bezoekers van het Geusseltbad vormen geen bestemmingsverkeer en dienen dus de boven beschreven routebeschrijving voor auto’s te volgen.