Roosters

2017-algemeen-openingstijden-header

Roosters en openingstijden Geusseltbad

Het Geusseltbad heeft een breed programma-aanbod in diverse baden op verschillende tijden.

Nadere Informatie over de diverse (les)programma's en tijdstippen kunt u vinden in de specifieke downloaddocumenten onder aan deze pagina. Op de homepage kunt u ook het complete lesrooster vinden. E-tickets voor vrij zwemmen koopt u (met 10% korting!) via de webshop, klik op de paarse button rechts op de pagina.
 

Sluitingsdagen
Het Geusseltbad is gesloten op Nieuwjaarsdag, Carnavalszondag, -maandag en -dinsdag, eerste Paasdag en eerste en tweede Kerstdag.
 

Zondagsdienst (beperkte openingstijden)
Het Geusseltbad kent een zondagsdienst (beperkte openingstijden) op bepaalde feestdagen. Dan is er familiezwemmen in het recreatiebad van 10.00 - 12.00 uur, vrijzwemmen van 12.00 - 17.00 uur in het recreatie- en combibad en van 10.00-12.00 in het zorgbad (uitsluitend voor zorggroepen). 

Op de volgende dagen wordt een zondagsdient gehanteerd:
Tweede Paasdag
Koningsdag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag 
Eerste en Tweede Pinksterdag

Let op: In het voorseizoen (van 1 mei tot 17 juli) is het buitenbad op deze dagen geopend van 12.00 - 17.00 uur. 
 

Goed om te weten
Voor meerbadenkaarten, maandkaarten en diverse andere abonnementen dient eenmalig voor € 5,30 een pas aangeschaft te worden. Deze pas blijft eigendom van de klant en kan naar wens steeds opnieuw worden opgewaardeerd. Let op: Aan alle kaarten/abonnementen zit een beperkte geldigheidsduur. Meer informatie over afzonderlijke kaarten of producten kunt u vinden in de downloaddocumenten van de diverse programma-onderdelen. Meer informatie over de tarieven.